KOM IN online!

Oroliga tider

För en del personer har pandemin varit det värsta de har varit med i hela sitt liv. De har varit tvungna att vara isolerade, har inte fått träffa sin familj, inte resa. Nära människor har dött och en del har fått jobbiga och långvariga symtom efter att ha varit sjuk i covid. Andra har tyckt att det har varit en välsignelse att kunna vara ostörd, att jobba hemifrån eller inte behöva delta i många sociala
evenemang varje helg. En del par har insett att de hade en 17.00 till 22.00-relation med sin partner, medan andra har upptäckt helt nya dimensioner i sin relation.

Oavsett vad, pandemin har gjort att vi har behövt träna våra ”flexibilitetsmuskler”. Vi har behövt hitta trygghet i osäkerhet och ovisshet. Och vi har inte haft tillgång till mänsklig kontakt och fysisk
beröring vilket är grundläggande för oss människor för att kunna må bra.

Covidanpassning

Då behovet av samtal och stöd är ännu större och tydligare i dessa tider, har KOM IN anpassat både lokalen och sättet att jobba för att det ska kännas tryggt för både dig och mig att vara där. Vi träffas i stora rummet med plats för 20 personer, nu med lyxigt stort utrymme för bara dig och mig och våra samtal i lugn och ro.

Jag har alltid visir på mig. Alla professionella möten eller nästan alla sker digitalt. Och du och jag träffas också digitalt när du eller jag har symtom. En del personer har valt att träffas bara digitalt och en del tycker att det är värt att vänta tills vi träffas irl på ett säkert sätt igen.

Och det är OK precis som det är. Det viktigaste är att du ska få den hjälpen och det stödet du behöver. Att träffas digitalt är såklart mycket annorlunda jämfört med att vara i samma rum, men det är bättre än ingenting och många gånger är det tillräckligt. Jag är tacksam för att jag har möjligheten att finnas där när jag behövs även om det är bakom din skärm ibland.